SCHOENTJE ZETTEN 2020 IS VOORBIJ

Sinterklaas is weer bijna in het land! Nog een paar nachtjes slapen en je mag weer je schoen zetten. Inmiddels is het een ware jaarlijkse traditie geworden: een behoorlijk aantal winkels hebben een “schoentje zetten actie”. Je kan een kleurplaat ophalen in de winkel of online downloaden. Lekker kleuren, knutselen en vervolgens weer inleveren. En als verrassing vullen Sinterklaas en zijn Pieten het schoentje met een lekkere traktatie of leuk cadeautje. Hieronder vind je een lijstje met de winkels die dit jaar, 2020, weer deze leuke actie aanbieden.

Aldi

Haal de knutselplaat op bij een ALDI winkel bij jouw in de buurt of download ‘m hier. en print hem uit. Ga snel aan de slag en maak er een waar kunstwerk van! Als je deze vervolgens uiterlijk 29 november deelt via Instagram of Facebook met #aldischoentje en daarbij @aldi.nederland tagt, maak je kans op 1 van de 10 Sinterklaas pakketten. Alle informatie vind je op de website van ALDI.

Lidl

Via de website van Lidl kan je ook hier een knutselplaat downloaden. Vanaf 14 november is deze in te leveren bij een Lidl filiaal in de buurt. Vanaf maandag 23 november kan mama of papa het schoentje dan ophalen in de Lidl winkel. Misschien zit er dan wel een leuke verrassing in.

Hoogvliet

Ook de Hoogvliet is dit jaar weer van de partij. Dit keer niet met het zetten van een schoentje, maar met een Sinterklaas kleurwedstrijd. Download de groepskleurplaat of ga hem vanaf 11 november ophalen bij een winkel van Hoogvliet. Laat je mooiste kleurtechnieken zijn en post jouw kleurrijk meesterwerk op Instagram. Gebruik daarbij #HoogvlietKleurwedstrijd en vergeet @HoogvlietSupermarkten niet te taggen! Meedoen kan tot en met 2 december. Op donderdag 3 december worden er 5 winnaars uitgekozen. De prijs is een cadeaubon van Intertoys, Ballorig of Hoogvliet t.w.v. €20. Alle informatie en nog meer kleurplaten vind je hier.

Tuinwereld

Ook bij Tuinwereld kan je een knutselplaat ophalen. Ga aan de slag en maak er een prachtig gekleurde schoen van. Lever hem tot en met 29 november in. Wanneer je hem ophaalt tussen 30 november en 6 december, ziet er misschien wel een leuke traktatie in. Meer informatie vind je hier.

Sommige winkels gieten de sinterklaas actie gratis schoentje zetten in 2020 in een ander jasje. Ze bieden dit jaar niet de mogelijkheid om fysiek een schoentje te zetten, maar hebben er een online schoentje zetten variant van gemaakt.

Brandfield

Ga naar de speciale actiepagina van Brandfield. Je zet jouw schoentje door het formulier in te vullen en de Facebookpagina van Brandfield te liken. Op 4 december zie je wat de Sint jou heeft gebracht. Ook volwassenen kunnen meedoen aan deze actie.

Er zijn ook nog andere leuke (gratis) Sinterklaas acties.

Plus supermarkt

Sinterklaas maakt allemaal spannende avonturen mee. Drie bekende Nederlanders, namelijk Maxime Meiland, Gordon en Roxanne Hazes hebben een Sinterklaas boekje geschreven. Vanaf 15 november ontvang je wekelijks een van deze drie boekjes gratis bij aankoop van verschillende actieproducten bij de Plus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *